Etusivu Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat
Toimitusehdot / mydress.fi

Maksutavat


1. Verkkopankkien maksupainikkeet (Checkout.fi)

Nordea, Sampo,Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Tapiola, s-pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken, sekä luottokortit.

 


 

 

2. Collector Lasku ja Osamaksu
(Maksutavan valinta kassalla: Checkout.fi)

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

 

3. Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä
(Maksutavan valinta kassalla: Checkout.fi)

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Kertasuorituksena

– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,
todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Kuukausierissä

– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. 18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Toimitukset lähetetään koosta riippuen joko kirjeenä haluamaasi osoitteeseen tai postista noudettavana pakettina. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat tekstiviestillä saapumisilmoituksen, tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.


Toimitusaika
 

Lähetysten toimitusaika on n.2-7 arkipäivää (poikkeuksia lukuunottamatta. esim. alennusmyyntien aikaan voi toimitusaika venyä 1-3 lisä arkipäivää).


Toimituskulut


Toimitus suomeen kirjeenä tai nouto postista 8,95€
ILMAINEN toimitus yli 50€ tilauksiinMyyntialue


Verkkokaupasta voi tilata vain Suomen alueelle.


Palautusoikeus


Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. 21.11.2016 ALKAEN PALAUTUS ON MAKSULLINEN, Palautus tulee tehdä postin kautta ja palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa asiakas. Seuraavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta ollenkaan hygieniasyistä: alushousut, korut, kosmetiikka, sukat, sukkahousut ja hiusasusteet!!

Tuotteet tulee olla käyttämättömiä ja tuotteissa tulee olla mahdolliset alkuperäiset laput kiinni. Tuotteet tulee palauttaa mukanatulevien ohjeiden mukaisesti. Liitäthän AINA palautuksiin mukana tulevan PALAUTUSLOMAKKEEN!

Pyydäthän postista aina kuitin palautuksestasi, muuten emme korvaa tuotteita jos paketti katoaa matkalla. Mikäli palautat tuotteita, tulee saman tilauksen tuotteet palauttaa yhdessä ja samassa lähetyksessä.

Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus ja täten perimme noutamatta jääneistä lähetyksistä toimituskulut sekä mahdolliset laskutuslisän.

 

Alennuskoodit ja tilaajalahjat:
Mikäli käytät alennuskoodia, joka velvoittaa johonkin minimiostosmäärään, ja palautat osan tuotteista jolloin summa jää alle minimiostosmäärän, ei alennuskoodia tällöin huomioida ostoissa.
Sama koskee mahdollisia tilaajalahjoja. Mikäli kuitenkin haluat pitää tilaajalahja vaikka ostomääräsi ei siihen oikeuttaisi, voit ostaa sen hintaan 5€.
Mikäli käytät alennuskoodia jolla saa ostoista pois tietyn prosentin (esim -10%) ja osa tuotteista palautetaan, silloin myös alennussumma päivitetään.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset


Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Muuta

Mikäli olet epävarma esim. kokojen suhteen suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Suosittelemme myös alusasujen pesua ennen käyttöönottoa.

Tuotteita voi tilata vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

 


Yhteydenotto

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
Sähköpostilla osoitteesta info@mydress.fi

Toimitusehdot päivitetty 1.1.2017

Ostoskori
0 kpl
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku